Overzichtspagina Cowboy electrische fiets Prijs

De fiets kost € 2290, inclusief btw. Gratis verzending inbegrepen.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen??

 • De Cowboy fiets

  Je krijgt je eigen Cowboy-fiets, een batterij, een acculader en accessoireset in één pakket.
  De accessoireset bevat een Guide for Riders-handleiding en drie eenvoudige tools. Het gereedschap bestaat uit twee inbussleutels (4 mm en 5 mm) en een pedaalmoersleutel. Deze hulpmiddelen helpen je om de pedalen te bevestigen en om de hoogte van het zadel en het stuur aan te passen. Ook inbegrepen zijn twee accusleutels en een paar veiligheidsitems voor eigen gebruik. Hiertoe behoren voor- en achterlichten, een bel, en reflectoren voor elk wiel.

 • Gratis levering

  Na je bestelling ontvang je de fiets binnen 7 weken. We leveren tot aan de deur in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

 • Cowboy app

  De Cowboy app is beschikbaar in de App Store en in Google Play.

Cowboy e-bike price

Updates via de app

We werken de app regelmatig bij om nieuwe functies te ontvangen en bestaande functies te verbeteren. We hebben ook de mogelijkheid om over-the-air software-updates via de lucht te doen aan de firmware van de fiets.

Service

We zijn er om je na de aankoop te voorzien van informatie en advies. Chat met onze experts of stuur voor al je vragen - en op elk moment - een e-mail naar hello@cowboy.com.

We kunnen je op afstand van advies dienen zodat je fiets regelmatig gecontroleerd wordt. We nemen contact met je op als we constateren dat er een reparatie nodig is. Bovendien sturen we je op het juiste moment een herinnering voor een onderhoudsbeurt.

Heb je hulp nodig bij een lekke band bijvoorbeeld? Dan linken we je via de app aan de dichtstbijzijnde partner-reparateur.

Garantie

Er zit op de volledige fiets een uitgebreide 2-jaars garantie.

Als je niet tevreden bent met een van de aspecten van de Cowboy-fiets, dan kun je je fiets binnen 30 dagen terugsturen. We betalen de verzendkosten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort.

Cowboy electrische fiets Maak hem je eigen.

Kies eerst je favoriete kleur en daarna een van de spetterende spatborden die perfect passen bij je fiets.

Spatborden

/