Verder naar inhoud

Cowboy electrische fiets Wat ze over ons zeggen

Cowboy scoort hoog bij zijn riders en is dan ook de meest geprezen elektrische fiets in de stad. Lees hun verhaal.

Cowboy 4 electrische fiets - translation missing: nl.nl.product.title_html

Meest recente

  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Rob,
    Rotterdam
    Aangenaam fietsen, geen onnodige poespas: gewoon fietsen zoals fietsen bedoeld is 😎
    14 Jun 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Stef,
    Halle
    Complete fiets, prima prijs-kwaliteit. Jammer van de lekke band in de verpakking, maar kan gebeuren.
    22 May 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Berry,
    Kampen
    rijdt heerlijk..stil...soepel..snel
    22 May 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Ive,
    Dendermonde
    Super fiets. Rijd zalig.
    11 May 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Arthur,
    Amsterdam
    Erg fijn fietsje, alleen standaard er opzetten is een kriem. is ook totaal ontkend in het ontwerp. Er worden sugesties voor gedaan maar die kloppen helemaal niet of je wil een extra 70 eu...
    07 May 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Jos,
    Amsterdam
    Fantastische fiets, zorgt voor geheel nieuwe fietservaring (en dat wil wat zeggen voor mij die al meer dan 60 jaar fietst op allerlei verschillende fietsen). Sneller, verder en geen zorge...
    06 May 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Eric,
    Rotterdam
    Door de het model, en zeker door het fantastisch fiets genot
    05 May 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Henk,
    Beverwijk
    Rijd soepel en reageert goed als je wil versnellen
    03 May 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Yves,
    Sint-Truiden
    Toffe en goede elektrische fiets
    01 May 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Sander,
    Purmerend
    Top fiets! Aangeschaft voor woon/werk verkeer. Geen moment spijt van de koop.
    29 Apr 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Lars,
    Schaarbeek
    Het rijd vlot en trekt snel op
    28 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Paul,
    Dilbeek
    Perfecte fiets. 1. Verkoop standaard met hogere stuurpen en kleine vering. Veiliger en comfortabel in het drukke verkeer. Gouden raad. Gr paul
    28 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Marc,
    Heiligerlee
    Fijne fiets. Goede trapondersteuning. Fietst wel wat spartaans, door het gebrek aan vering, maar dat vind ik wel prima. Verder is het natuurlijk een plaatje van een fiets, heel stoere uit...
    28 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Lucas,
    Antwerp
    Fantastische fiets, rijdt vlot en ziet er mooi uit. Het enige spijtige is dat de Off Road functie van de V3 werd gehaald.
    26 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Dirk,
    Lochristi
    Schitterende stadsfiets! Fantastische rijbeleving! Schitterend design! Enige nadeel: Een fietsstandaard hoort niet tot het basispakket, en hij is te mooi om hem, op welke manier dan ook, ...
    22 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Kees,
    Breda
    Perfecte trapondersteuning, fijne actieve fietshouding en minimalistische uitstraling.
    21 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Rik,
    Mechelen
    bangelijke fiets, snelle levering, goede baanligging en supersturing. Leuk als je zoveel bekijks hebt wanneer je rijdt met je Cowboy :)
    20 Apr 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Andre,
    Beverwijk
    Alles werkt prima alleen ik kom er niet uit hoe de instelling moet doen als mijn telefoon leeg is en de accu 5sec eruit heb gehaald
    19 Apr 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Andre,
    Beverwijk
    Alles is goed verlopen duidelijk wanneer en hoelaat ongeveer dat de fiets gebracht werd.
    19 Apr 2021
  • ★★★★
    Cowboy 2
    Tom,
    Eugies
    Aangename cruise fiets , gemakkelijk rijden zonder versnellingen . Ik fiets elke dag Vilvoorde - Brussel.
    18 Apr 2021
  • ★★★★★
    Rob,
    Rotterdam
    14 Jun 2021
    Aangenaam fietsen, geen onnodige poespas: gewoon fietsen zoals fietsen bedoeld is 😎
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Stef,
    Halle
    22 May 2021
    Complete fiets, prima prijs-kwaliteit. Jammer van de lekke band in de verpakking, maar kan gebeuren.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Berry,
    Kampen
    22 May 2021
    rijdt heerlijk..stil...soepel..snel
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Andy,
    Dendermonde
    18 May 2021
    Cowboy ziet er geweldig uit, de ondersteuning bij vertrek is zeer goed. Jammer dat je op hogere snelheid veel omwentelingen moet maken. Iets steviger verzet zou mogen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    henk,
    Amsterdam
    12 May 2021
    Na verschillende reviews te hebben bekeken ben ik overgegaan tot de aanschaf van de cowboy e-bike. mooie fiets om te zien, maar maakt hij de specs ook waar? De eerste lange rit viel wat tegen, 70 km op een volle accu is bij een windstille dag op vlak terrein, een lekker temperatuurtje en het ideaalgewicht van een 16 jarige misschien haalbaar. Mijn rit was rond de 55 km, door een duinlandschap bij windkracht 5. De heenweg ging perfect, al voel je wel echt elke oneffenheid in de weg maar dat weet je van tevoren als je deze fiets aanschaft omdat hij elke vorm van vering mist, als je een tijdje niet gefietst hebt hoef ik je niet te vertellen hoe dat voelt. De fiets pakt de ondersteuning lekker op en voor dat je het weet heb je een lekker gangetje tussen de 25 en 30 kilometer per uur te pakken en is het volop genieten. Na een lekker dagje aan het strand weer terug, bij de stoplichten een paar keer meegemaakt dat het leek alsof de trapondersteuning wegviel, ineens ging het trappen erg zwaar, waarna hij toch weer lichter ging trappen, hoop niet dat dit de eerste tekenen van een hoop ellende zijn. De indicator lampjes op het frame begonnen zorgwekkend snel een voor een uit te gaan totdat de laatste begon te knipperen en negen kilometer voordat we thuis waren viel de ondersteuning uit. Niet zo erg zou je denken... Het voordeel is dat je dan in ieder geval niet meer naar de sportschool hoeft want een glooiend landschap, windkracht 5 is met een cowboy zonder versnellingen een behoorlijke uitdaging! Nu een paar weken en kilometers later moet ik zeggen dat het een erg fijne fiets is om op te rijden de wat mindere actieradius is iets waar je rekening mee kan houden, en heb je een fiets die gewoon echt wel lekker rijd. Hij zou standaard een standaard mogen hebben, het stuur zou wat breder mogen zijn (scheelt bijna 10 cm met mijn mountainbike) en de accessoires die te koop zijn zouden eigenlijk ook wel standaard mogen zijn zoals een geveerd stuur en zadel dat zou hem net wat comfortabeler maken. Min puntje vond ik ook wel dat ik niet even een heads up kreeg over het feit dat een paar weken later de cowboy 4 zou verschijnen. Zo rijd je binnen een paar weken tijd al weer een verouderd model (al is dit gevoelsmatig want de verschillen zijn niet spectaculair groot).
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jippe,
    Amstelveen
    12 May 2021
    Frame is te klein ,stuur zit veel te laag en naar voren , geen standaard , slechte handvaten , je krijgt last van je polsen als je zo voorover hangt , zadel te hard . Het is geen comfortabele fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Ive,
    Dendermonde
    11 May 2021
    Super fiets. Rijd zalig.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Arthur,
    Amsterdam
    07 May 2021
    Erg fijn fietsje, alleen standaard er opzetten is een kriem. is ook totaal ontkend in het ontwerp. Er worden sugesties voor gedaan maar die kloppen helemaal niet of je wil een extra 70 euro voor een plastic blokje willen betalen die hun ontwerpmisser kan verhullen. kan nu weer een standaard terug sturen. Verder gaat de fiets erg snel in slaapstand maar als je een minuut door de blokkering fietst heeft de fiets wel weer door dat hij aan moet.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jos,
    Amsterdam
    06 May 2021
    Fantastische fiets, zorgt voor geheel nieuwe fietservaring (en dat wil wat zeggen voor mij die al meer dan 60 jaar fietst op allerlei verschillende fietsen). Sneller, verder en geen zorgen meer over wind tegen: fietsinspanning blijft gelijk/regelmatig. Als je hard wil trappen (trainen) wordt je echt moe, maar rustig fietsen - b.v. meefietsen met iemand die niet het geluk heeft elektrisch te fietsen - levert nagenoeg geen inspanning op. Afneembare batterij is een echte asset voor mensen die geen garage of berging hebben en niet op de begane grond wonen. En dan heb ik nog niet eens gehad over het mooie design dat meer dan eens zorgt voor leuke gesprekjes met 'bewonderaars'. Aanrader dus!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Eric,
    Rotterdam
    05 May 2021
    Door de het model, en zeker door het fantastisch fiets genot
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Henk,
    Amsterdam
    04 May 2021
    de ondersteuning van de motor is erg vaag en komt vaak te laat in.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Henk,
    Beverwijk
    03 May 2021
    Rijd soepel en reageert goed als je wil versnellen
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Yves,
    Sint-Truiden
    01 May 2021
    Toffe en goede elektrische fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Sander,
    Purmerend
    29 Apr 2021
    Top fiets! Aangeschaft voor woon/werk verkeer. Geen moment spijt van de koop.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Lars,
    Schaarbeek
    28 Apr 2021
    Het rijd vlot en trekt snel op
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Paul,
    Dilbeek
    28 Apr 2021
    Perfecte fiets. 1. Verkoop standaard met hogere stuurpen en kleine vering. Veiliger en comfortabel in het drukke verkeer. Gouden raad. Gr paul
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Marc,
    Heiligerlee
    28 Apr 2021
    Fijne fiets. Goede trapondersteuning. Fietst wel wat spartaans, door het gebrek aan vering, maar dat vind ik wel prima. Verder is het natuurlijk een plaatje van een fiets, heel stoere uitstraling. Wel jammer dat er geen standaard op zit.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Lucas,
    Antwerp
    26 Apr 2021
    Fantastische fiets, rijdt vlot en ziet er mooi uit. Het enige spijtige is dat de Off Road functie van de V3 werd gehaald.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    Lochristi
    22 Apr 2021
    Schitterende stadsfiets! Fantastische rijbeleving! Schitterend design! Enige nadeel: Een fietsstandaard hoort niet tot het basispakket, en hij is te mooi om hem, op welke manier dan ook, ergens tegen te zetten.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Kees,
    Breda
    21 Apr 2021
    Perfecte trapondersteuning, fijne actieve fietshouding en minimalistische uitstraling.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Rik,
    Mechelen
    20 Apr 2021
    bangelijke fiets, snelle levering, goede baanligging en supersturing. Leuk als je zoveel bekijks hebt wanneer je rijdt met je Cowboy :)
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Andre,
    Beverwijk
    19 Apr 2021
    Alles werkt prima alleen ik kom er niet uit hoe de instelling moet doen als mijn telefoon leeg is en de accu 5sec eruit heb gehaald
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Andre,
    Beverwijk
    19 Apr 2021
    Alles is goed verlopen duidelijk wanneer en hoelaat ongeveer dat de fiets gebracht werd.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Tom,
    Eugies
    18 Apr 2021
    Aangename cruise fiets , gemakkelijk rijden zonder versnellingen . Ik fiets elke dag Vilvoorde - Brussel.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Laurens,
    Oosterhout
    16 Apr 2021
    De fiets bevalt bijzonder goed en ik fiets veel meer dan ik had verwacht doordat ik zo'n plezier heb van de fiets.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bruno,
    Saint-Gilles
    13 Apr 2021
    Fantastische fiets die vlot rijdt. Batterij en motor perfect voor stadsverkeer. En mooi op de koop toe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Germ,
    Amsterdam
    12 Apr 2021
    Mooie stijlvolle heerlijke fietsende fiets :)
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Jamal,
    Amsterdam
    11 Apr 2021
    Licht en het rijdt soepel en het voordeel van de afneembare batterij. Cowboy is de porche van de fietsen wat de uiterlijk betreft.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Alex,
    Bussum
    11 Apr 2021
    Stoere fiets
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Jos,
    Bilzen
    10 Apr 2021
    Top fiets, zeer tevreden tot nu toe, het is echt sportief fietsen !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Patrick,
    Veldhoven
    10 Apr 2021
    Gewoon een heerlijke fiets ervaring
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    bart,
    Rotterdam
    09 Apr 2021
    Hele fijne fiets, sjeest lekker door
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    IJsselstein
    08 Apr 2021
    Geweldige fiets. Mooi strak frame, geen lasnaden te zien! Geen piepje of kraakje tijdens het fietsen. Het fietsen zelf is een genot, ik heb niet in de gaten dat er maar 1 versnelling op zit. Heb er al wel een standaard (zou standaard moeten zijn) op gezet. Kan de fiets aan iedereen aanraden en misschien komt er nog wel een model voor vrouwen, kan mijn vrouw er ook 1 kopen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jurgen,
    Ixelles-Elsene
    08 Apr 2021
    Prachtige look, betrouwbaar en goede aandrijving!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Wim,
    Antwerp
    08 Apr 2021
    Supersnelle levering, zeer mooie verpakking en dito fiets. Rijd zalig en autonomie klopt exact met opgegeven specificaties! Topproduct met mooie marketing die klopt en zegt wat de fiets doet!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Henk,
    Utrecht
    06 Apr 2021
    fijne fiets met goede ondersteuning, zodat je zelf ook nog het gevoel hebt dat je nog iets doet. Wel een paar kleine aanpassingen doorgevoerd, o.a. stuur verhoogd. stonds iets te laag, ik ben nl. 197cm. De fiets is nu prima voor mij afgesteld. Fijne fiets dus.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Dominiek,
    Ghent
    06 Apr 2021
    Het is even wennen aan het feit dat er geen versnellingen zijn, maar eenmaal gewend kan ik hem iedereen aanraden. Het zou leuk zijn mochten reflectoren geïntegreerd worden in de lichten en op de banden, zodat het strakke design niet 'bevuild' dient te worden met deze verplichtingen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Sanne,
    IJsselstein
    06 Apr 2021
    Simpel, fietst 😀 super en ziet er prachtig uit
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Dennis,
    Amsterdam
    05 Apr 2021
    Zeer prettige fiets, geen poespas maar pure eenvoud in de positieve zin. De eerste keer koppelen van de app aan de fiets is kinderspel. Na de een maand valt me op dat af en toe de app wel koppelt met de fiets, maar het voorlicht niet aan gaat. Dan heb je ook niet constante ondersteuning, maar valt deze om de paar sec weg, waarna deze weer oppakt. Dat maakt het fietsen een bijzondere en ongemakkelijk ervaring. Komt gelukkig slechts zelden voor. De fiets afsluiten (door op het slotje te drukken) en de app volledig afsluiten volstaat om het probleem te verhelpen. Verder super tevreden, het fietsen is ook met tegenwind gewoon een plezier! 🥕
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Mark,
    Sint-Niklaas
    05 Apr 2021
    Prachtige minimalistische fiets , gemakkelijk in gebruik (app) met een find my bike functie. Top
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Johan,
    Bilzen
    05 Apr 2021
    Jaren zelf geen fiets gehad maar inmiddels heeft mijne vriendenkring allemaal een electrische fiets en wil eigenlijk wel mee op fietstochtjes. Bij Cowboy terecht gekomen wegens dat het wel nog sportief mocht zijn en de vormgeving natuurlijk. Testrit afspraak was easy. Testrit zelf niet wauw wegens mijn gebrek aan fietservaring. Datzelfde weekend 3 electrische fietsen van vrienden getest, daarna terug een Cowboy testrit, toen wist ik het wel. Fiets besteld en 6 dagen later was ie er al. Installatie easy, zelfs met mijn linkerhanden. Na de eerste +- 50km was de batterij al leeg wegens omstandigheden : Batterij heeft niet graag bijna-vriestemperaturen, veel tegen de wind, mijn gewicht :), veel heuvels getest, snel gefietst, ... Maar batterij kon niet meer opgeladen worden. Cowboy service was geweldig, zelfs in het weekend en 2 dagen later al een nieuwe batterij waarmee geen problemen meer. Voor mij persoonlijk is de Cowboy perfect : sportief (niet altijd rechtop fietsen en er moet wel degelijk getrapt worden), geen gedoe met versnellingen en modes en zo stil dat het een plezier is om 's avonds in alle rust een stukje te fietsen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Patrick,
    Mechelen
    04 Apr 2021
    zeer sportief
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Erik,
    Mechelen
    02 Apr 2021
    Fiets heerlijk. Zonder gepruts met versnellingen en je hebt niet het gevoel dat je op een elektrische fiets zit. Heel mooi dessign.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jolanda,
    Houten
    01 Apr 2021
    Fiets fietst heerlijk. Voelt intuïtief aan hoeveel ondersteuning ik wil. Je hoeft niet te schakelen en alles gaat naadloos. Wel even wennen dat je de app bij je moet hebben (dus telefoon).
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gerrit,
    Boxtel
    30 Mar 2021
    Blijft elke keer weer een feest om de Cowboy te pakken; krijg alleen maar positieve feedback van iedereen die de fiets voor het eerst ziet...
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Mark,
    Wilrijk
    29 Mar 2021
    Ideale fiets voor thuis-werk verplaatsingen van kleine tien kilometer
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bart,
    Brussels
    29 Mar 2021
    deze fiets rijdt zalig, geen gedoe met versnellingen, gewoon genieten van de rit
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Marvin,
    Amsterdam
    29 Mar 2021
    Heb de Cowboy V1+ besteld. Een goede deal waarbij je voor nog geen 1000 euro een mooie, goede elektrische fiets in handen krijgt. Het minimalistische design spreekt me erg aan en de techniek lijkt dik in orde. De fiets reageert soepel, fiets licht en geeft de juiste ondersteuning op elk moment. Heb vooralsnog geen problemen ervaren. Ook de service van Cowboy is goed. Ze reageren snel op chat en mail. Ook hebben ze de afstelling van de remmen na aflevering bij een lokale fietsmonteur vergoed. Het vinden van de juiste accessoires is wat lastiger. Meer ook omdat ik accessoires zoek die perfect bij de fiets passen. Een standaard en een bel zijn wel essentieel. Spatborden twijfel ik nog over. Al met al heel erg tevreden met de aankoop. Want voor 990 euro koop je echt een hele goede fiets!
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Bert’s,
    Brussels
    28 Mar 2021
    Hij rijdt niet, hij zweeft. Zalig.
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Thierry,
    Strombeek-Bever
    27 Mar 2021
    Beersel
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jorrit,
    Amsterdam
    26 Mar 2021
    De fiets is stevig, mooi en fietst heerlijk. Door de enkele frame maat, is hij echter niet voor iedereen geschikt.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Ivo,
    Amsterdam
    26 Mar 2021
    JippiekayeeMF
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Sander,
    Amsterdam
    26 Mar 2021
    Mooie, zeer degelijke e-bike!
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Peter,
    Boom
    24 Mar 2021
    batterij snel leeg / verzekering niet mogelijk over te nemen
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Tijl,
    Rotterdam
    24 Mar 2021
    Erg mooie en comfortabele fiets. Fietst heerlijk.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Hans,
    Knokke-Heist
    23 Mar 2021
    heel mooi en fantastische acceleratie vanuit stilstand
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Eric,
    Lanaken
    21 Mar 2021
    Keurig binnen afgesproken de tijd geleverd. Fietsen is een genot op deze Ik fiets nu steeds een stukje om, de motor is lekker stil en bij het stoplicht ben altijd als eerste weg, en dit allemaal zonder dat je een versnelling of een ondersteuning stand nodig hebt. Niets verstellen gewoon trappen. Het zadel is wel even wennen, want die is wel wat hard. Het gemis van een standaard is wel groot. En het op slot zetten via de app is niet op slot, je kan er gewoon mee weg fietsen alleen werkt de hulp motor niet. De app is lekker simpel. Ook het remlicht wat wordt aangegeven op de site doet het bij mij niet. Ik ben er erg blij mee en hoop er nog veel km mee te kunnen maken
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dennis,
    Haarlem
    18 Mar 2021
    De fiets fietst geweldig! Ik heb geen ervaring met een andere elektrische fiets en heb dus geen vergelijking maar de Cowboy is een geweldige ervaring. De extra "hulp" merk je al gelijk bij het wegfietsen. Bijna zonder moeite en heel geleidelijk. Echt heel fijn. Het gaat allemaal zo soepel dat je moeiteloos fietst en zou willen dat je nog sneller zou kunnen. Nadeel is dat je niet vanaf de fabriek een slot en een standaard kunt mee bestellen. Dat is wel wat extra inspanning om dat voor elkaar te krijgen. Gelukkig heb ik mijn Linka Bluetooth slot kunnen monteren. Zo blij mee! Geen sleutels nodig. Ik hoop dat de Linka in de Cowboy app wordt opgenomen en dat als ik de Cowboy activeer het slot ook gelijk open gaat. Dat scheelt dan weer een aparte handeling. Dennis
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dennis,
    Haarlem
    18 Mar 2021
    De fiets fietst geweldig.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Kristien,
    Brussels
    12 Mar 2021
    Super leuke fiets 🚲 ik ben fan 😊 Een extra duwtje om elke dag de fiets te nemen naar het werk
    Cowboy 2
  • ★★★★
    Francis,
    Sint-Andries
    07 Mar 2021
    makkelijke fiets voor korte afstanden, afneembare batterij
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Frans,
    Rotterdam
    04 Mar 2021
    De fiets ziet er fantastisch uit en rijdt heerlijk soepel. De elektrische ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. Het is mij opgevallen dat de range van 70 km door mij niet wordt gehaald. Blijkbaar rijd ik hiervoor te stevig door hetgeen extra energie onttrekt aan de accu.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jan,
    The Hague
    04 Mar 2021
    Ik heb een mooie fiets, die lekker rijdt en ook opvalt. Gelukkig heeft niet iedereen een Cowboy.Ondersteuning door de motor is net wat ik nodig heb. Ook zonder ondersteuning fietst hij nog lekker. Ik ben superblij met mijn Cowboy.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Pat,
    Papendrecht
    27 Feb 2021
    Top fiets, blinkt uit in eenvoud en klasse. Mooi design, toffe fietservaring. Je bent ook nog echt aan het fietsen, het gaat niet vanzelf, precies wat ik wilde. Dikke aanrader dus!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    ingvar,
    Purmerend
    27 Feb 2021
    De service van zowel KEVIN uit Amsterdam,de info,en de leuke proef rit. En later nog info gevraagd voor diversen dingen,helemaal super. En de support van Helen en Gus,toppers. En....natuurlijk mijn COWBOY,ben er zo blij mee.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Roland,
    Hasselt
    19 Feb 2021
    Eenvoudig GOED
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Niels,
    Utrecht
    18 Feb 2021
    Mooi fiets met een goede ondersteuning
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Peter,
    Beek
    17 Feb 2021
    Prachtige fiets, heb wel een andere stuurpen geïnstalleerd en een standaard aangebracht.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Ruud,
    Leidschendam
    16 Feb 2021
    Heerlijke fiets trapt makelijk weg wind of geen wind heuvel op of af
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Chrit,
    Meterik
    15 Feb 2021
    Mooie vormgeving, fietst heerlijk, duidelijke app en goeie service. Zou alleen nog graag een app voor wearable hebben,😉
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    vanpraet,
    Antwerp
    13 Feb 2021
    Voor mij is het feit dat de fiets ondersteuning bied belangrijk. Dan doe ik toch nog enig werk.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Florent,
    Alken
    10 Feb 2021
    compact, een plezier om mee te fietsen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Nanne,
    Dronten
    04 Feb 2021
    Geweldige fiets ervaring en het design is een lust voor het oog.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bjorn,
    Wilrijk
    24 Jan 2021
    de ervaring is top.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Paul,
    Dordrecht
    20 Jan 2021
    Geweldige fiets. Ik fiets er bijna elke dag op. Als 70-jarige is het heerlijk relaxt rijden. Voor mijn conditie schakel ik regelmatig de ondersteuning uit en ook dan rij ik heerlijk.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dany,
    Lebbeke
    14 Jan 2021
    Hele leuke snelle fiets, te zeker met off-road functie. Rijdt soepel. Stuurt kort en remt ongelooflijk goed.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    R,
    Ede
    13 Jan 2021
    Slimme en stevig gebouwde fiets met een vlotte uitstraling
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Ben,
    Halle
    10 Jan 2021
    braderij al stuk na 14 dagen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    Halle
    04 Jan 2021
    Super fiets zonder schakelen ## vlotte te gebruiken fiets. Top👍🏼👍🏼
    Cowboy 2
  • ★★★★
    Geert
    03 Jan 2021
    Fantastische fiets, laat je met plezier fietsen door weer en wind. Minder: fietszadel is niet comfortabel en na 2 ritjes moest ik de riem al aanspannen maar de gebruiksaanwijzing was hiervoor niet echt een hulp. YouTube heeft hierbij redding gebracht. Dus tip: link naar YouTube in de gebruiksaanwijzing opnemen.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Kris,
    Brecht
    03 Jan 2021
    De fiets oogt mooi, voelt als een klassieke fiets aan en is ideaal om te vertrekken na stilstand.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Kris,
    Brecht
    03 Jan 2021
    Fiets oogt mooi, rijdt als een normale fiets, alleen is de gemiddelde snelheid hoger en hierdoor ideaal voor woon werkverkeer. Het vertrek na stilstand is dan ook super als je met verschillende mensen aan het verkeerslicht staat.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Steven,
    The Hague
    31 Dec 2020
    Perfect acceleratievermogen, super design en top applicatie
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Harrie,
    Wilrijk
    29 Dec 2020
    Rijdt gemakkelijk en vlot, start snel, ziet er goed uit, goed manoeuvreerbaar. Voor mij ook een goede zithouding.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Karel,
    Antwerp
    26 Dec 2020
    Geweldig design, Strak stuurdesign, Prachtig concept, ... De mooiste spatborden ooit
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Ive,
    Tervuren
    23 Dec 2020
    Hij rijd soepel en ziet er leuk uit. Enkel spijtig dat er geen spatbord op staat en dat hij maar 70km kan afleggen.
    Cowboy 2
  • ★★★★
    Tom,
    Herenthout
    18 Dec 2020
    Strak design, zalig fietsen!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Michael,
    Amsterdam
    18 Dec 2020
    Zeer mooie fiets rijdt perfect zit goed.echt een aanrader.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    Aalst
    17 Dec 2020
    Mooi design en een plezier om mee te rijden! Zeer tevreden van de klantenservice 👍🏼 Een tevreden klant!! Groeten, Dirk uit Oudenaarde 🤠
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Sven,
    Mechelen
    17 Dec 2020
    Ideale fiets voor in de stad: rijdt geweldig, zeer wendbaar en trekt snel op. Ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. En het design is ook meer dan ok.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    Olen
    17 Dec 2020
    Mooi design en gebruiksvriendelijk Een plezier om mee te rijden!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Etienne,
    Lokeren
    16 Dec 2020
    Zeer licht en batterij uitneembaar
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Matthias,
    Roeselare
    12 Dec 2020
    Leuke fiets, stoer ontwerp en combinatie ondersteuning en eigen spierkracht is echt uniek!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Frederic,
    Zele
    06 Dec 2020
    De cowboy is helemaal wat ik ervan verwacht had. Het is een levensstijl rijden met een cowboy. Elektrisch rijden maar toch het gevoel van fietsen hebben.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Eric,
    The Hague
    25 Nov 2020
    Een geweldige elektrische fiets en bovendien een mooi ontwerp. Verscheidene mensen hebben bij mij naar de fiets geïnformeerd. Dat is mij nog nooit overkomen! De verhouding ondersteuning versus eigen spierkracht is de beste die ik tot nu heb mogen ervaren. Het simplistische karakter van de fiets was voor mij een belangrijke eigenschap, maar een fietsstandaard zou deze eigenschap niet nadelig hebben beïnvloed.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jeroen,
    Gouda
    25 Nov 2020
    Technisch uitstekende fiets. Ook prima service van het cowboy team. Ik vind alleen de zithouding niet comfortabel. Het zadel is te hard en het stuur kan niet omhoog. Heb inmiddels het stuur laten verhogen. Desondanks blijf ik de zithouding niet prettig vinden. Ik ga er dus een ander stuur op laten zetten. Bij de assecoires die cowboy heeft getest staat wel een voorbeeld. Het zou fijn zijn als Cowboy wat meer opties geeft bij de aankoop.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Gino,
    Moen
    18 Nov 2020
    Top fiets..wel wennen totaal anders rijden..zat eerst wel niet op mijn gemak
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Herman,
    Antwerp
    18 Nov 2020
    Prachtige fiets die heel goed rijdt en stuurt. Enige nadeel is de verbinding met de GSM (Bluetooth). Men moet soms de batterij wegnemen en terugplaatsen en/of de GSM uit- en inschakelen voor men verbinding heeft. Vooral 's morgens om 5 uur is dat vervelend (:
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Pieterjan,
    Lebbeke
    17 Nov 2020
    Zeer aangenaam om mee te rijden
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Stan,
    Sint-Andries
    17 Nov 2020
    Heel moderne fiets. spatborden zijn duur maar kunnen soms gratis geleverd worden via links dat je kan vinden. er kan niets aan kapot gaan dus alleen maar voordelen aan de fiets. Heel content ervan.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Tony,
    Nieuw-Vennep
    11 Nov 2020
    Heerlijke fiets. Voelt degelijk en strak aan tijdens het fietsen. Ondersteuning voelt natuurlijk en als een heerlijke steun in de rug. Alle smart functies werken goed. In het begin een klein probleem met de diefstalfunctue maar snel via de online helpdesk opgelost. Nog geen seconde spijt gehad van de aanschaf.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Diederik,
    Keerbergen
    11 Nov 2020
    De beperkte snelheid
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Jonathan,
    Tervuren
    06 Nov 2020
    De cowboy is een zeer aangename fiets om mee te rijden. De motor is perfect afgesteld om de rit zeer natuurlijk aan te doen voelen. De remmen zijn uitstekend en het gewicht valt reuze mee voor een elektrische fiets. Jammer dat de fiets geen standaard heeft, dat mis ik wat. De nieuwe spatborden zijn mooi en beschermen goed, ze staan bij levering al op de fiets geïnstalleerd. Bij mij staat het voorste spatbord wel wat assymetrisch geplaatst - misschien een uitzondering. Dat maakt de fiets is minder mooi. De app werkt perfect, wees alleen op de hoede dat je batterij serieus snel leegloopt als je de gps laat aanstaan. Overall: een bijna perfecte fiets!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bert,
    Utrecht
    04 Nov 2020
    Ben blij met de fiets zit goed in elkaar en is een echte eyecatcher. Het feestje begint al met het uitpakken dat gaat super eenvoudig en is goed doordacht. schrok wel even van de gladde bandjes gaat tot nu toe goed maar ben wel benieuwd deze herfst met regen en klinkers, anders maar iets met meer profiel monteren. Heb hem nu een maand en ben nog steeds tevreden. Hou nu nog een beetje meer van België. Met vriendelijke groet Bert
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Michiel,
    Antwerp
    03 Nov 2020
    Rijdt vlot
    Cowboy 3