Verder naar inhoud

Cowboy electrische fiets Wat ze over ons zeggen

Cowboy scoort hoog bij zijn riders en is dan ook de meest geprezen elektrische fiets in de stad. Lees hun verhaal.

Cowboy 4 electrische fiets - translation missing: nl.nl.product.title_html

Meest recente

  • ★★★★
    Cowboy 3
    Miguel,
    Rotterdam
    Mooie fiets en prettige verzet.
    23 Nov 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Michael,
    Schilde
    Zalig om te fietsten met een fiets van cowboy. Ik heb op een maand tijd bijna 600km gereden, en ik moet eerlijk toegeven het waren 600 heerlijke kilometers. Fiets is zeer wendbaar en lich...
    17 Nov 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Aviva,
    Amsterdam
    De trapondersteuning zonder schakelen en achterwielaandrijving maakt de fiets ideaal voor de stad. Je wisselt hoog en laag tempo gemakkelijk af en trekt snel op. De welkomsttekst in de ap...
    16 Nov 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Bart,
    Tessenderlo
    Mijn eerste elektrische fiets. En wat voor eentje! Smooth rijden met stijl!!
    15 Nov 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Mathijs,
    The Hague
    De ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. Harder rijden, dan de maximale ondersteuningssnelheid is ook mogelijk. Zelfs fietsen zonder accu of ondersteuning is goed te doen.
    10 Nov 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    kurt,
    Antwerp
    Een geweldige fiets, rijdt lekker en super stabiel. De fiets voelt zich thuis in de stad en voor korte ritten is hij zeer comfortabel. Als enige puntje mis ik wat ondersteuning op langer...
    08 Nov 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Gilles,
    Wijnegem
    Eenvoud. Simpel. Intuïtief. Super.
    06 Nov 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 1
    Carola,
    Zoetermeer
    Kun je de ap niet in meerdere talen instellen
    30 Oct 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Guido,
    Amsterdam
    Fiets heerlijk. Kom van de vanmoof af, maar de Cowboy 3 fiets veel natuurlijker!
    19 Oct 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Merel,
    Amsterdam
    Gebruiksvriendelijk
    13 Oct 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Josefien,
    Keerbergen
    Snelle levering. Gebruik fiets voor woon-werk en rijdt vlot. Is licht in gebruik. Zelf wat accessoires aan toegevoegd zoals fietsstandaard (pekkel) en fietszak. Fijn om meer en meer een a...
    12 Oct 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Bert,
    Teteringen
    Eenvoudig, onderhoudsvriendelijk, heerlijk om te rijden!
    28 Sep 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Danny,
    Breendonk
    zalig fietsen, iedereen vindt hem fantastisch
    26 Sep 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Peter,
    Jette
    Batterij is al stuk geweest , heb wel een andere gekregen in garantie . Kan fiets ook soms niet afzetten met smartphone.
    17 Sep 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Jonathan,
    Autre-Eglise
    Beste. Ik fiets elke dag 34 km voor woon werkverkeer ik heb een auto maar met fiets vergoeding en geen diesel te vergieten kan ik al veel meer sparen onlangs al die kilometer kom ik noo...
    17 Sep 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Jurgen,
    Deurne
    Aangename, strakke fiets. Plezier om dagelijks mee naar het werk te rijden. Niemand is perfect zo ook mijn cowboy niet. Maar gelukkige is er de vlotte helpdesk die het probleem zo snel al...
    15 Sep 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Richard,
    Gennep
    Vanwege; geen optionele onderdelen als, verstelbaar stuur of zadel, standaard een 9 anders een 10. Prachtige fiets
    08 Sep 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Karl,
    Schoten
    Superfiets, alleen jammer dat een paar wettelijke of praktische elementen niet opgelost kunnen worden zonder de looks te schaden. Ik denk hierbij o.a. aan wielreflectoren en reflectoren v...
    07 Sep 2021
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Thiberiu,
    Ghent
    Lichte, mooie fiets. Zeer tevreden van.
    07 Sep 2021
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Mathias,
    Ligny
    De Cowboy staat garant voor een vlotte en aangename rijervaring. Ik gebruik de fiets voor mijn woon-werkverplaatsing in een stedelijke omgeving en daar leent hij zich perfect toe.
    06 Sep 2021
  • ★★★★
    Miguel,
    Rotterdam
    23 Nov 2021
    Mooie fiets en prettige verzet.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Nicolas,
    Lier
    18 Nov 2021
    Fiets was bij levering in goede conditie, niets op aan te merken. Enkel de batterij laat veel te wensen over. Over een afstand van 12km speel ik gemiddeld 30% batterij kwijt. Ik heb de fiets nu bijna 3 maanden. Ik denk niet dat ik al meer dan 40km heb gedaan met een volle batterij. Verder zeer tevreden van de manier van fietsen en ondersteuning, alleen jammer dat het belangrijkste onderdeel (bij woon-werkverkeer) niet naar behoren werkt.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Michael,
    Schilde
    17 Nov 2021
    Zalig om te fietsten met een fiets van cowboy. Ik heb op een maand tijd bijna 600km gereden, en ik moet eerlijk toegeven het waren 600 heerlijke kilometers. Fiets is zeer wendbaar en licht in gebruik.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Aviva,
    Amsterdam
    16 Nov 2021
    De trapondersteuning zonder schakelen en achterwielaandrijving maakt de fiets ideaal voor de stad. Je wisselt hoog en laag tempo gemakkelijk af en trekt snel op. De welkomsttekst in de app is een leuke bijkomstigheid!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Bart,
    Tessenderlo
    15 Nov 2021
    Mijn eerste elektrische fiets. En wat voor eentje! Smooth rijden met stijl!!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Mathijs,
    The Hague
    10 Nov 2021
    De ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. Harder rijden, dan de maximale ondersteuningssnelheid is ook mogelijk. Zelfs fietsen zonder accu of ondersteuning is goed te doen.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    kurt,
    Antwerp
    08 Nov 2021
    Een geweldige fiets, rijdt lekker en super stabiel. De fiets voelt zich thuis in de stad en voor korte ritten is hij zeer comfortabel. Als enige puntje mis ik wat ondersteuning op langere rechte stukken, d
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gilles,
    Wijnegem
    06 Nov 2021
    Eenvoud. Simpel. Intuïtief. Super.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Carola,
    Zoetermeer
    30 Oct 2021
    Kun je de ap niet in meerdere talen instellen
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Guido,
    Amsterdam
    19 Oct 2021
    Fiets heerlijk. Kom van de vanmoof af, maar de Cowboy 3 fiets veel natuurlijker!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Merel,
    Amsterdam
    13 Oct 2021
    Gebruiksvriendelijk
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Josefien,
    Keerbergen
    12 Oct 2021
    Snelle levering. Gebruik fiets voor woon-werk en rijdt vlot. Is licht in gebruik. Zelf wat accessoires aan toegevoegd zoals fietsstandaard (pekkel) en fietszak. Fijn om meer en meer een andere Cowboy fiets te zien rondrijden.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Bert,
    Teteringen
    28 Sep 2021
    Eenvoudig, onderhoudsvriendelijk, heerlijk om te rijden!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Danny,
    Breendonk
    26 Sep 2021
    zalig fietsen, iedereen vindt hem fantastisch
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Peter,
    Jette
    17 Sep 2021
    Batterij is al stuk geweest , heb wel een andere gekregen in garantie . Kan fiets ook soms niet afzetten met smartphone.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jonathan,
    Autre-Eglise
    17 Sep 2021
    Beste. Ik fiets elke dag 34 km voor woon werkverkeer ik heb een auto maar met fiets vergoeding en geen diesel te vergieten kan ik al veel meer sparen onlangs al die kilometer kom ik nooit bezweet toe op het werk het is een echte aanrader voor de prijs heb je een super goeie fiets terug
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Jurgen,
    Deurne
    15 Sep 2021
    Aangename, strakke fiets. Plezier om dagelijks mee naar het werk te rijden. Niemand is perfect zo ook mijn cowboy niet. Maar gelukkige is er de vlotte helpdesk die het probleem zo snel als mogelijk proberen op te lossen. Nog geen minuut spijt van mijn aankoop.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Richard,
    Gennep
    08 Sep 2021
    Vanwege; geen optionele onderdelen als, verstelbaar stuur of zadel, standaard een 9 anders een 10. Prachtige fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Karl,
    Schoten
    07 Sep 2021
    Superfiets, alleen jammer dat een paar wettelijke of praktische elementen niet opgelost kunnen worden zonder de looks te schaden. Ik denk hierbij o.a. aan wielreflectoren en reflectoren voor en achter.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Thiberiu,
    Ghent
    07 Sep 2021
    Lichte, mooie fiets. Zeer tevreden van.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Mathias,
    Ligny
    06 Sep 2021
    De Cowboy staat garant voor een vlotte en aangename rijervaring. Ik gebruik de fiets voor mijn woon-werkverplaatsing in een stedelijke omgeving en daar leent hij zich perfect toe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hennie,
    Utrecht
    05 Sep 2021
    Zeer goede en soepele ondersteuning over het hele bereik.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Ton,
    Amsterdam
    30 Aug 2021
    erg degelijke fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hannes,
    Ixelles-Elsene
    21 Aug 2021
    Heerlijke e-bike, super vloeiend en intuïtief rijden, prachtig design, bijhorende app en software ... De basis is er en is tip-top in orde. Hier en daar kun je zelf nog wat upgraden zonder afbreuk te doen aan het design (handvatten, reflectoren, smartphone-houder, bagagerek, ...). Voor langere afstanden was het leuk geweest om boven de 25km/u ook trapondersteuning te krijgen, maar gezien de wetgeving in de EU is dit niet toegestaan. Heel tevreden met mijn aankoop!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Michael,
    Amsterdam
    18 Aug 2021
    Goeie fiets, service mbt de fiets is goed. De contact mogelijkheden zijn wel erg slecht, evenals de beloofde dingen bij het aanbevelen van een vriend. Ik heb nu de eerste aanbeveling binnen, dan krijg je een regenjasje. Echter zijn er alleen de maten M en L. Ik zelf heb een XL / XXL nodig. Als je dit dan aangeeft dan zeggen ze heel simpel dat je pech hebt. Beloof de klant dan niks als je het beloofde product niet kunt leveren.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jos,
    Bilzen
    13 Aug 2021
    Voldoet aan alle wensen en presteert optimaal !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Stefan,
    Essen
    12 Aug 2021
    Robuust en degelijk.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jeffrey,
    Aabenraa
    05 Aug 2021
    Fijne fiets om mee te fietsen, rijdt snel weg en je kunt ook makkelijk met iemand mee fietsen zonder electrische fiets. Nadeel je rijdt zeer snel 25/ 27 km als je harder wil voel je steeds een weerstand logisch maar is wel wennen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Erik,
    Waalwijk
    02 Aug 2021
    Fantastische fiets, zeer aangename en natuurlijke trapondersteuning, en je mag gezien worden onderweg!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hanno,
    Amsterdam
    01 Aug 2021
    De lichten gaan niet automatisch aan en uit, er zit geen geïntegreerd slot in )zoals bij VanMoof), stuur(pen) is te laag, geen standaard en ook geen bevestigingsmogelijkheid voor een standaard.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Walter,
    Emmen
    01 Aug 2021
    Zit lekker, rijdt soepel, heerlijk kickstart vanuit stilstand
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Aimee,
    Amstelveen
    31 Jul 2021
    Fiets rijdt fenomenaal en het design is prachtig
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Hidde,
    Amsterdam
    29 Jul 2021
    Hij ziet er mooi uit. Werkt oké. Heb soms het idee dat de ondersteuning niet goed werkt. Of hij valt regelmatig uit
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Hans,
    Brussels
    29 Jul 2021
    Ik ben tevreden
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Marco,
    Ridderkerk
    26 Jul 2021
    Fietst heerlijk en geruisloos, helaas lang wachten op de levering. Accu na 1x opladen kapot, wel gelijk vervangen door nieuwe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Frank,
    Naaldwijk
    26 Jul 2021
    Mooie fiets. De fiets fietst goed. Wel heb ik de stuurpen verhoogd. Hierdoor zit ik niet zo erg naar voren. De auto unlock werkt helaas niet goed met mijn telefoon. De trapondersteuning voelt erg natuurlijk aan. Via de site cowboy.tools accessoires aangeschaft om de fiets compleet te maken.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Jan,
    Rotterdam
    26 Jul 2021
    Ik ben tevreden
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Pieter,
    Woluwe-Saint-Lambert
    26 Jul 2021
    Batterij heeft speling waardoor ondersteuning soms wegvalt
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Guy,
    Antwerp
    26 Jul 2021
    leuke mooie fiets ,ideaal voor in de stad
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Dick,
    Amsterdam
    25 Jul 2021
    De Cowboy 3 is standaard uit de doos niet erg comfortabel, maar met een beter zadel, verende zadelpen en een verhoging van de stuurpen is het een geweldige fiets die uitnodigt om ermee op pad te gaan. Wat een fijne trapondersteuning! De routes die de App berekend zijn vaak verrassend goed en mooi.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Frans,
    Veenendaal
    25 Jul 2021
    De grootte van de fiets en daarmee ook de houding op de fiets, waardoor ik meteen een goede klik ermee had. Een erg progressieve houding waarbij je dus objectief aan het verkeer dus deelneemt. Ook wel interessant is dat je toch veel meer looks met je fiets ermee hebt.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Herman,
    Halle
    24 Jul 2021
    De cowboy 3 is een zalige stadsfiets. Helemaal tevreden, alles zoals het hoort. Geleverd met alles erop en eraan .. zelfs de sleuteltjes als gereedschap, reflectors en extra verlichting. Geen klachten, geen aanpassingen nodig. Uit de macht der gewoonte zette ik er wel klikpedalen op. Als senior hier in het heuvelachtige Pajottenland zou extra power nuttig zijn. Daarvoor is het dan wachten op versie 4…
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jurgen,
    Assebroek
    24 Jul 2021
    Perfect wat ik wilde ! Sportieve fiets met prachtig design !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Werner,
    Brussels
    23 Jul 2021
    Het is fantastisch rijden met de Cowboy en daarbij nog een zeer mooie fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Johan,
    Amsterdam
    21 Jul 2021
    Mooi design, fietst voortreffelijk en natuurlijk.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Sam,
    Ghent
    21 Jul 2021
    Het is echt leuk rijden met de fiets. 1 minder punt vind ik dat er niet automatisch een slot is opgemonteerd. Nu heb ik een krypronite slot maar bij oneffenheden op de weg maakt dit wel wat lawaai
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Erik,
    Enschede
    18 Jul 2021
    Anders dan anders dat maakt deze fiets speciaal!
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Guykes,
    Aalst
    16 Jul 2021
    Ondersteuning tot 26a 27 km/u is wat weinig 😉
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Wim,
    Deinze
    16 Jul 2021
    Rijdt soepel, licht gewicht, afwerkingskwaliteit, mooie fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gert,
    Wetteren
    16 Jul 2021
    Niets om over op te merken.
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Tim,
    Grez-Doiceau
    16 Jul 2021
    Great bike, v1 maar jammer dat ik de verzekering niet bij jullie kan nemen
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Kees,
    Maarssen
    15 Jul 2021
    Heerlijke fiets, vlot en een prachtige verschijning
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Dennis,
    Arnhem
    15 Jul 2021
    De fiets een C1, bevalt prima. Alleen spijt dat de ofroad optie is verwijderd en niet terug geplaatst kan worden. Zal uitleggen waarom: wanneer je in een mooi tempo de pedalen rondtrapt dan zit je constant tegen net wel en net geen ondersteuning aan. Dat voelt dan feitelijk alsof de fiets actief ingrijpt en afremt. Een iets kleiner en iets groter achter overbrenging zou dit probleem oplossen. Of een aardige medewerker bij Cowboy die de ofroad optie weer herstelt natuurlijk. Afwerking van de fiets is perfect!
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Hieronymus,
    Eeklo
    13 Jul 2021
    Voldoende trapondersteuning licht in gewicht en moderne uitstraling
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Harry,
    Beuningen
    11 Jul 2021
    Goede snelle fiets, acceleratie is net mijn Tesla,
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jelle,
    The Hague
    10 Jul 2021
    Natuurlijke fietservaring
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Erik,
    Amsterdam
    07 Jul 2021
    Super fiets. Enkel het zadel is voor mij veel te hard. Daarom een ander zadel gekocht. Stuurpen vervangen. Stuur te laag. Heb ook spatborden laten monteren. IVM het weer in Nederland een absolute must. Verder fiets de Cowboy fantastisch.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Erwin,
    Amsterdam
    05 Jul 2021
    Opvallend strak design; Weggewerkte kabels en in frame geïntegreerde verlichting. Je ziet nauwelijks dat het een elektrische fiets is. De motor ondersteund wanneer je het nodig hebt, waardoor je zonder moeite een helling kan pakken en tegenwind kan rijden. Kortom een Feestje! om mee te rijden!!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Peter,
    Beverwijk
    05 Jul 2021
    De fiets is echt geweldig . We hebben 95 op een dag gefietst en dat hebben we nog nooit gedaan. Enige min puntje is dat je wel erg voorover zit . Maar daar wordt aan gewerkt
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Gerrit,
    Erpe
    01 Jul 2021
    Plezant om mee te rijden maar doordat ik tochwel een veelfietser ben en mijn basissnelheid daardoor regelmatig uitkomt boven de wettelijke 25/h voor e-bikes stuit ik regelmatig op deze wettelijke grens Wat er toe leid dat ik op de weerstand vd de motor en de tandwielen bots En daardoor valt de ondersteuning weg meer dan ik dacht
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Robbe,
    Antwerp
    29 Jun 2021
    Aangename fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Philip,
    Blankenberge
    29 Jun 2021
    Sportieve elektrische rijervaring
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Rob,
    Rotterdam
    14 Jun 2021
    Aangenaam fietsen, geen onnodige poespas: gewoon fietsen zoals fietsen bedoeld is 😎
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Stef,
    Halle
    22 May 2021
    Complete fiets, prima prijs-kwaliteit. Jammer van de lekke band in de verpakking, maar kan gebeuren.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Berry,
    Kampen
    22 May 2021
    rijdt heerlijk..stil...soepel..snel
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Andy,
    Dendermonde
    18 May 2021
    Cowboy ziet er geweldig uit, de ondersteuning bij vertrek is zeer goed. Jammer dat je op hogere snelheid veel omwentelingen moet maken. Iets steviger verzet zou mogen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    henk,
    Amsterdam
    12 May 2021
    Na verschillende reviews te hebben bekeken ben ik overgegaan tot de aanschaf van de cowboy e-bike. mooie fiets om te zien, maar maakt hij de specs ook waar? De eerste lange rit viel wat tegen, 70 km op een volle accu is bij een windstille dag op vlak terrein, een lekker temperatuurtje en het ideaalgewicht van een 16 jarige misschien haalbaar. Mijn rit was rond de 55 km, door een duinlandschap bij windkracht 5. De heenweg ging perfect, al voel je wel echt elke oneffenheid in de weg maar dat weet je van tevoren als je deze fiets aanschaft omdat hij elke vorm van vering mist, als je een tijdje niet gefietst hebt hoef ik je niet te vertellen hoe dat voelt. De fiets pakt de ondersteuning lekker op en voor dat je het weet heb je een lekker gangetje tussen de 25 en 30 kilometer per uur te pakken en is het volop genieten. Na een lekker dagje aan het strand weer terug, bij de stoplichten een paar keer meegemaakt dat het leek alsof de trapondersteuning wegviel, ineens ging het trappen erg zwaar, waarna hij toch weer lichter ging trappen, hoop niet dat dit de eerste tekenen van een hoop ellende zijn. De indicator lampjes op het frame begonnen zorgwekkend snel een voor een uit te gaan totdat de laatste begon te knipperen en negen kilometer voordat we thuis waren viel de ondersteuning uit. Niet zo erg zou je denken... Het voordeel is dat je dan in ieder geval niet meer naar de sportschool hoeft want een glooiend landschap, windkracht 5 is met een cowboy zonder versnellingen een behoorlijke uitdaging! Nu een paar weken en kilometers later moet ik zeggen dat het een erg fijne fiets is om op te rijden de wat mindere actieradius is iets waar je rekening mee kan houden, en heb je een fiets die gewoon echt wel lekker rijd. Hij zou standaard een standaard mogen hebben, het stuur zou wat breder mogen zijn (scheelt bijna 10 cm met mijn mountainbike) en de accessoires die te koop zijn zouden eigenlijk ook wel standaard mogen zijn zoals een geveerd stuur en zadel dat zou hem net wat comfortabeler maken. Min puntje vond ik ook wel dat ik niet even een heads up kreeg over het feit dat een paar weken later de cowboy 4 zou verschijnen. Zo rijd je binnen een paar weken tijd al weer een verouderd model (al is dit gevoelsmatig want de verschillen zijn niet spectaculair groot).
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jippe,
    Amstelveen
    12 May 2021
    Frame is te klein ,stuur zit veel te laag en naar voren , geen standaard , slechte handvaten , je krijgt last van je polsen als je zo voorover hangt , zadel te hard . Het is geen comfortabele fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Ive,
    Dendermonde
    11 May 2021
    Super fiets. Rijd zalig.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Arthur,
    Amsterdam
    07 May 2021
    Erg fijn fietsje, alleen standaard er opzetten is een kriem. is ook totaal ontkend in het ontwerp. Er worden sugesties voor gedaan maar die kloppen helemaal niet of je wil een extra 70 euro voor een plastic blokje willen betalen die hun ontwerpmisser kan verhullen. kan nu weer een standaard terug sturen. Verder gaat de fiets erg snel in slaapstand maar als je een minuut door de blokkering fietst heeft de fiets wel weer door dat hij aan moet.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jos,
    Amsterdam
    06 May 2021
    Fantastische fiets, zorgt voor geheel nieuwe fietservaring (en dat wil wat zeggen voor mij die al meer dan 60 jaar fietst op allerlei verschillende fietsen). Sneller, verder en geen zorgen meer over wind tegen: fietsinspanning blijft gelijk/regelmatig. Als je hard wil trappen (trainen) wordt je echt moe, maar rustig fietsen - b.v. meefietsen met iemand die niet het geluk heeft elektrisch te fietsen - levert nagenoeg geen inspanning op. Afneembare batterij is een echte asset voor mensen die geen garage of berging hebben en niet op de begane grond wonen. En dan heb ik nog niet eens gehad over het mooie design dat meer dan eens zorgt voor leuke gesprekjes met 'bewonderaars'. Aanrader dus!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Eric,
    Rotterdam
    05 May 2021
    Door de het model, en zeker door het fantastisch fiets genot
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Henk,
    Amsterdam
    04 May 2021
    de ondersteuning van de motor is erg vaag en komt vaak te laat in.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Henk,
    Beverwijk
    03 May 2021
    Rijd soepel en reageert goed als je wil versnellen
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Yves,
    Sint-Truiden
    01 May 2021
    Toffe en goede elektrische fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Sander,
    Purmerend
    29 Apr 2021
    Top fiets! Aangeschaft voor woon/werk verkeer. Geen moment spijt van de koop.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Lars,
    Schaarbeek
    28 Apr 2021
    Het rijd vlot en trekt snel op
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Paul,
    Dilbeek
    28 Apr 2021
    Perfecte fiets. 1. Verkoop standaard met hogere stuurpen en kleine vering. Veiliger en comfortabel in het drukke verkeer. Gouden raad. Gr paul
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Marc,
    Heiligerlee
    28 Apr 2021
    Fijne fiets. Goede trapondersteuning. Fietst wel wat spartaans, door het gebrek aan vering, maar dat vind ik wel prima. Verder is het natuurlijk een plaatje van een fiets, heel stoere uitstraling. Wel jammer dat er geen standaard op zit.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Lucas,
    Antwerp
    26 Apr 2021
    Fantastische fiets, rijdt vlot en ziet er mooi uit. Het enige spijtige is dat de Off Road functie van de V3 werd gehaald.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    Lochristi
    22 Apr 2021
    Schitterende stadsfiets! Fantastische rijbeleving! Schitterend design! Enige nadeel: Een fietsstandaard hoort niet tot het basispakket, en hij is te mooi om hem, op welke manier dan ook, ergens tegen te zetten.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Kees,
    Breda
    21 Apr 2021
    Perfecte trapondersteuning, fijne actieve fietshouding en minimalistische uitstraling.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Rik,
    Mechelen
    20 Apr 2021
    bangelijke fiets, snelle levering, goede baanligging en supersturing. Leuk als je zoveel bekijks hebt wanneer je rijdt met je Cowboy :)
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Andre,
    Beverwijk
    19 Apr 2021
    Alles werkt prima alleen ik kom er niet uit hoe de instelling moet doen als mijn telefoon leeg is en de accu 5sec eruit heb gehaald
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Andre,
    Beverwijk
    19 Apr 2021
    Alles is goed verlopen duidelijk wanneer en hoelaat ongeveer dat de fiets gebracht werd.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Tom,
    Eugies
    18 Apr 2021
    Aangename cruise fiets , gemakkelijk rijden zonder versnellingen . Ik fiets elke dag Vilvoorde - Brussel.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Laurens,
    Oosterhout
    16 Apr 2021
    De fiets bevalt bijzonder goed en ik fiets veel meer dan ik had verwacht doordat ik zo'n plezier heb van de fiets.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bruno,
    Saint-Gilles
    13 Apr 2021
    Fantastische fiets die vlot rijdt. Batterij en motor perfect voor stadsverkeer. En mooi op de koop toe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Germ,
    Amsterdam
    12 Apr 2021
    Mooie stijlvolle heerlijke fietsende fiets :)
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Jamal,
    Amsterdam
    11 Apr 2021
    Licht en het rijdt soepel en het voordeel van de afneembare batterij. Cowboy is de porche van de fietsen wat de uiterlijk betreft.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Alex,
    Bussum
    11 Apr 2021
    Stoere fiets
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Jos,
    Bilzen
    10 Apr 2021
    Top fiets, zeer tevreden tot nu toe, het is echt sportief fietsen !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Patrick,
    Veldhoven
    10 Apr 2021
    Gewoon een heerlijke fiets ervaring
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    bart,
    Rotterdam
    09 Apr 2021
    Hele fijne fiets, sjeest lekker door
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Dirk,
    IJsselstein
    08 Apr 2021
    Geweldige fiets. Mooi strak frame, geen lasnaden te zien! Geen piepje of kraakje tijdens het fietsen. Het fietsen zelf is een genot, ik heb niet in de gaten dat er maar 1 versnelling op zit. Heb er al wel een standaard (zou standaard moeten zijn) op gezet. Kan de fiets aan iedereen aanraden en misschien komt er nog wel een model voor vrouwen, kan mijn vrouw er ook 1 kopen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jurgen,
    Ixelles-Elsene
    08 Apr 2021
    Prachtige look, betrouwbaar en goede aandrijving!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Wim,
    Antwerp
    08 Apr 2021
    Supersnelle levering, zeer mooie verpakking en dito fiets. Rijd zalig en autonomie klopt exact met opgegeven specificaties! Topproduct met mooie marketing die klopt en zegt wat de fiets doet!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Henk,
    Utrecht
    06 Apr 2021
    fijne fiets met goede ondersteuning, zodat je zelf ook nog het gevoel hebt dat je nog iets doet. Wel een paar kleine aanpassingen doorgevoerd, o.a. stuur verhoogd. stonds iets te laag, ik ben nl. 197cm. De fiets is nu prima voor mij afgesteld. Fijne fiets dus.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Dominiek,
    Ghent
    06 Apr 2021
    Het is even wennen aan het feit dat er geen versnellingen zijn, maar eenmaal gewend kan ik hem iedereen aanraden. Het zou leuk zijn mochten reflectoren geïntegreerd worden in de lichten en op de banden, zodat het strakke design niet 'bevuild' dient te worden met deze verplichtingen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Sanne,
    IJsselstein
    06 Apr 2021
    Simpel, fietst 😀 super en ziet er prachtig uit
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Dennis,
    Amsterdam
    05 Apr 2021
    Zeer prettige fiets, geen poespas maar pure eenvoud in de positieve zin. De eerste keer koppelen van de app aan de fiets is kinderspel. Na de een maand valt me op dat af en toe de app wel koppelt met de fiets, maar het voorlicht niet aan gaat. Dan heb je ook niet constante ondersteuning, maar valt deze om de paar sec weg, waarna deze weer oppakt. Dat maakt het fietsen een bijzondere en ongemakkelijk ervaring. Komt gelukkig slechts zelden voor. De fiets afsluiten (door op het slotje te drukken) en de app volledig afsluiten volstaat om het probleem te verhelpen. Verder super tevreden, het fietsen is ook met tegenwind gewoon een plezier! 🥕
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Mark,
    Sint-Niklaas
    05 Apr 2021
    Prachtige minimalistische fiets , gemakkelijk in gebruik (app) met een find my bike functie. Top
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Johan,
    Bilzen
    05 Apr 2021
    Jaren zelf geen fiets gehad maar inmiddels heeft mijne vriendenkring allemaal een electrische fiets en wil eigenlijk wel mee op fietstochtjes. Bij Cowboy terecht gekomen wegens dat het wel nog sportief mocht zijn en de vormgeving natuurlijk. Testrit afspraak was easy. Testrit zelf niet wauw wegens mijn gebrek aan fietservaring. Datzelfde weekend 3 electrische fietsen van vrienden getest, daarna terug een Cowboy testrit, toen wist ik het wel. Fiets besteld en 6 dagen later was ie er al. Installatie easy, zelfs met mijn linkerhanden. Na de eerste +- 50km was de batterij al leeg wegens omstandigheden : Batterij heeft niet graag bijna-vriestemperaturen, veel tegen de wind, mijn gewicht :), veel heuvels getest, snel gefietst, ... Maar batterij kon niet meer opgeladen worden. Cowboy service was geweldig, zelfs in het weekend en 2 dagen later al een nieuwe batterij waarmee geen problemen meer. Voor mij persoonlijk is de Cowboy perfect : sportief (niet altijd rechtop fietsen en er moet wel degelijk getrapt worden), geen gedoe met versnellingen en modes en zo stil dat het een plezier is om 's avonds in alle rust een stukje te fietsen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Patrick,
    Mechelen
    04 Apr 2021
    zeer sportief
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Erik,
    Mechelen
    02 Apr 2021
    Fiets heerlijk. Zonder gepruts met versnellingen en je hebt niet het gevoel dat je op een elektrische fiets zit. Heel mooi dessign.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jolanda,
    Houten
    01 Apr 2021
    Fiets fietst heerlijk. Voelt intuïtief aan hoeveel ondersteuning ik wil. Je hoeft niet te schakelen en alles gaat naadloos. Wel even wennen dat je de app bij je moet hebben (dus telefoon).
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gerrit,
    Boxtel
    30 Mar 2021
    Blijft elke keer weer een feest om de Cowboy te pakken; krijg alleen maar positieve feedback van iedereen die de fiets voor het eerst ziet...
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Mark,
    Wilrijk
    29 Mar 2021
    Ideale fiets voor thuis-werk verplaatsingen van kleine tien kilometer
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Bart,
    Brussels
    29 Mar 2021
    deze fiets rijdt zalig, geen gedoe met versnellingen, gewoon genieten van de rit
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Marvin,
    Amsterdam
    29 Mar 2021
    Heb de Cowboy V1+ besteld. Een goede deal waarbij je voor nog geen 1000 euro een mooie, goede elektrische fiets in handen krijgt. Het minimalistische design spreekt me erg aan en de techniek lijkt dik in orde. De fiets reageert soepel, fiets licht en geeft de juiste ondersteuning op elk moment. Heb vooralsnog geen problemen ervaren. Ook de service van Cowboy is goed. Ze reageren snel op chat en mail. Ook hebben ze de afstelling van de remmen na aflevering bij een lokale fietsmonteur vergoed. Het vinden van de juiste accessoires is wat lastiger. Meer ook omdat ik accessoires zoek die perfect bij de fiets passen. Een standaard en een bel zijn wel essentieel. Spatborden twijfel ik nog over. Al met al heel erg tevreden met de aankoop. Want voor 990 euro koop je echt een hele goede fiets!
    Cowboy 1