Verder naar inhoud

Cowboy electrische fiets Wat ze over ons zeggen

Cowboy scoort hoog bij zijn riders en is dan ook de meest geprezen elektrische fiets in de stad. Lees hun verhaal.

Cowboy 4 electrische fiets - translation missing: nl.nl.product.title_html

Meest recente

  • ★★★★
    Cowboy 3
    John,
    Maarssen
    Prachtige fiets en rijd fantastisch. Alleen de remmen blijven een ergernis, andere blokjes geprobeerd een nieuwe schijf gemonteerd( misschien krom?) mocht niet baten. Cups een aantal kere...
    23 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Carla,
    Zoersel
    Ik geef geen 5 omdat ik de capaciteit van de batterij net iets te min vind, ik had liever 120 km gehad en overweeg een tweede batterij aan te kopen.
    20 Mar 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 4 ST
    Katrien,
    Edegem
    Wat een luxe, te mogen genieten en te rijden op deze mooie en zalige fiets .
    16 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Sven,
    Amsterdam
    Prima fiets
    15 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Cecile,
    Eindhoven
    Heb het gevoel dat fiets wisselende ondersteuning geeft ook al trap ik gelijkmatig Lijkt wel meer op een gewone fietsbeleving dan andere e bike
    13 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Sven,
    Herne
    Bloedmooi design. Een fiets die een plaats in de living verdiend. Aangename rijervaring, maar je moet blijven fietsen. Goed voor de fitheid. Ik heb 2 fietsen gekregen omdat er bij de eers...
    12 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Adri,
    Rotterdam
    Leuk en praktisch model; bijzonder goede remmen; redelijk comfortabel; modern gebruik dmv mobiele telefoon.
    10 Mar 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Abhayanetri,
    Duivendrecht
    eenvoud en lekker fietsen
    09 Mar 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 4 ST
    Chris,
    Lanklaar
    Suuuper, alleen ,ik had GEEN stoelzitje verwacht en dat is aanwezig.
    08 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Roel,
    Ghent
    Ik ben wel érg tevreden met mijn beslissing te kiezen voor deze Cowboy ST4. Het heeft mij een klein jaartje aan het peinzen gezet vooraleer ik de knoop doorhakte. Geduchte concurrent was ...
    06 Mar 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Furgale,
    Rotterdam
    Het is een mooie en fijne fiets
    28 Feb 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Joop,
    Vinkeveen
    De fiets rijdt voortreffelijk een is van zeer goede kwaliteit, het enige min puntje is; je kan er geen ringslot op monteren. Een goed gekeurd, art 2, kettingslot van 85 cm weegt 2,2 kg.
    27 Feb 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Erik,
    Utrecht
    De mooiste en dikste fiets die er is!!
    22 Feb 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Steven,
    Antwerp
    Ondanks sportieve houding is dit voor mij een heel comfortabele fiets, mits een klein aanpassing aan de handgrepen.
    09 Feb 2022
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Geoffrey,
    Marke
    Topfiets,wel spijtig dat er geen standaart op kan das wel een minpunt
    03 Feb 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 3
    Ward,
    Edegem
    Ge-wel-dig! Ik zou het direct opnieuw doen! Niet alleen omwille van de al zalige fiets, want wat hebben ze dit goed voor elkaar bij Cowboy! Maar de totaalbeleving, is echt fantastisch! Ge...
    02 Feb 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 4 ST
    Alain,
    Ixelles-Elsene
    Met deze fiets rij je zoals met een gewone fiets. Je fiets heel natuurlijk
    31 Jan 2022
  • ★★★★
    Cowboy 4 ST
    Griet,
    Antwerp
    Ik ben zeer tevreden van de cowboy st4. Online besteld en goed op de hoogte gehouden ivm de productie en levering. Levering op de afgesproken dag met alle tools en handleidingen bij. St...
    28 Jan 2022
  • ★★★★
    Cowboy 3
    Michel,
    Hoofddorp
    Fietst heerlijk soepel, mag misschien iets geveerd worden.
    27 Jan 2022
  • ★★★★★
    Cowboy 4 ST
    Els,
    Hasselt
    Mooi model,eenvoud in uitvoering en gebruik!
    26 Jan 2022
  • ★★★★★
    Jeroen,
    Utrecht
    21 Apr 2022
    Gave fiets maar ben wat teleurgesteld. De ondersteuning is niet constant, alsof je regelmatig met weerstand fietst. Vooral bij Max snelheid, voelt niet prettig. Verder, wat is dat toch met niet een ringslot (kunnen) monteren. Ik wil mijn fiets goed beveiligen en bestel eenAxa XXL slot, blijkt dat nu net weer niet op de ST te passen, echt slecht.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Gerrit,
    Lommel
    29 Mar 2022
    De eerste maand allerlei kleine problemen die je niet wilt met een nieuwe fiets. Ze worden wel opgelost maar het is vervelend. Het vervelendste van de zaak is dat ik slechts 53 km kan doen met mijn batterij... Een pak minder dus dan de beloofde 70 km. In de chat kan cowboy duidelijk niet begrijpen dat ik hier niet tevreden over ben.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    John,
    Maarssen
    23 Mar 2022
    Prachtige fiets en rijd fantastisch. Alleen de remmen blijven een ergernis, andere blokjes geprobeerd een nieuwe schijf gemonteerd( misschien krom?) mocht niet baten. Cups een aantal keren naar binnen gedrukt om ze gangbaar te maken! Maar remmen blijven slepen, erg irritant op een verder stille fiets. John.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Anouk,
    Amsterdam
    21 Mar 2022
    Klantenservice alleen via de app. Soms moet je dan lang wachten en niet altijd antwoord nadat een bericht gezien is. Baterij moet eerst helemaal leeg en dan helemaal vol, maar dat werkt bij mij lastig. Mijn fiets geeft leeg aan maar blijkt dat er nog 3% in zit. Nog niet lang in gebruik maar al 2x niet kunnen gebruiken omdat het unlocken niet lukt. Ook vervelend steeds met de telefoon in de weer te zijn.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Carla,
    Zoersel
    20 Mar 2022
    Ik geef geen 5 omdat ik de capaciteit van de batterij net iets te min vind, ik had liever 120 km gehad en overweeg een tweede batterij aan te kopen.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Katrien,
    Edegem
    16 Mar 2022
    Wat een luxe, te mogen genieten en te rijden op deze mooie en zalige fiets .
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Sven,
    Amsterdam
    15 Mar 2022
    Prima fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Cecile,
    Eindhoven
    13 Mar 2022
    Heb het gevoel dat fiets wisselende ondersteuning geeft ook al trap ik gelijkmatig Lijkt wel meer op een gewone fietsbeleving dan andere e bike
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Sven,
    Herne
    12 Mar 2022
    Bloedmooi design. Een fiets die een plaats in de living verdiend. Aangename rijervaring, maar je moet blijven fietsen. Goed voor de fitheid. Ik heb 2 fietsen gekregen omdat er bij de eerste een klein defect was. De klanten dienst werkt voortreffelijk. Een klein aandachtspunt, om er toch een te noemen, is dat het proces om de bestelling te bevestigen als hij geleverd gaat worden makkelijker kan. De link in de mail zorgde bij mij voor een tweede bestelling. Dit is wel snel rechtgezet, maar was even vervelend.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Adri,
    Rotterdam
    10 Mar 2022
    Leuk en praktisch model; bijzonder goede remmen; redelijk comfortabel; modern gebruik dmv mobiele telefoon.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Abhayanetri,
    Duivendrecht
    09 Mar 2022
    eenvoud en lekker fietsen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Chris,
    Lanklaar
    08 Mar 2022
    Suuuper, alleen ,ik had GEEN stoelzitje verwacht en dat is aanwezig.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Roel,
    Ghent
    06 Mar 2022
    Ik ben wel érg tevreden met mijn beslissing te kiezen voor deze Cowboy ST4. Het heeft mij een klein jaartje aan het peinzen gezet vooraleer ik de knoop doorhakte. Geduchte concurrent was Veloretti . Met reden. Ik koos voor het mooie design en kwaliteiten. Ondertussen heb ik mijn Cowboy in behoorlijk variabele omstandigheden aan de tand gevoeld. Recente stormweer, regenbuien/heuvetje op etc.... Het is alle omstandigheden een fijne fiets met een ondersteuning die beantwoord aan mijn eisen. Het blijft een mooie fiets met de juiste trapondersteuning. Die benen mogen ook wel wat doen. Ik hou van "The Look" én omstaanders vragen ernaar. Deze fiets is graag gezien. Het kleur, ondanks voor jullie niet het beoogde resultaat, voor mij ronduit prachtig. Ik voel me fier op dit ijzeren rosje. Een lichtgewicht én sportief. Doch: ik heb problemen met de voor-rem. Het knarst en en voelt niet lekker. Het remt wel degelijk hoor. Mooie dosering én bij een noodstop erg betrouwbaar. Deze fiets blijft netjes in lijn en laat toe tijdens het remmen te corrigeren. Ik ben ook een motorliefhebber en weet dat het spelen met voor en achterrem van belang is. Fietsherstelling: Hoe los ik dit op. Veel verkopers houden er aan enkel hun eigen verkochte fietsen te herstellen. Ik neem in overweging een "Care verzekering" af te sluiten. Vraag: kan een technieker eerst eens langskomen en kijken wat er aan de voor-rem schort? Die verzekering komt er sowieso. App: OK, ik ben géén nerd maar proefondervindelijk kom in er uit. Alles komt goed. Ik gebruik de Cowboy hoofdzakelijk voor woon-werk en even uitwaaien op/in het landelijke. Even een boodschap hoort daar ook bij. Ik haal een 150 Km per week. Wat de batterij aangaat is het nog wat afwachten. Somt merk ik op dat de sturing, Processor, een weinig twijfelt. Geeft voor een fractie wat meer of zoekt de "Flow" op. Niets erg en het gaat over een seconde. Eens de trapondersteuning door mezelf wordt aangegeven is ie weer mee. Verwaarloosbaar doch, ik merk het wel. Ik ben erg tevreden met mijn Cowboy ST4. Het is een investering dat nodig is en géén hebbedingetje om in de garage te zetten. Ik had jullie willen vragen om 1 malig deze fiets in orde zetten. Zoals ik al eerder vermelde zal ik eerstdaags een "Care verzekering" afsluiten. Mochten jullie nog vragen of/en opmerkingen dan ben ik in afwachting. Fijne groet Roel, oftewel Zoef.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Don,
    Amsterdam
    01 Mar 2022
    Fiets werkt niet meer naar behoren, probleem wordt onderzocht.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Furgale,
    Rotterdam
    28 Feb 2022
    Het is een mooie en fijne fiets
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Joop,
    Vinkeveen
    27 Feb 2022
    De fiets rijdt voortreffelijk een is van zeer goede kwaliteit, het enige min puntje is; je kan er geen ringslot op monteren. Een goed gekeurd, art 2, kettingslot van 85 cm weegt 2,2 kg.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Erik,
    Utrecht
    22 Feb 2022
    De mooiste en dikste fiets die er is!!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Steven,
    Antwerp
    09 Feb 2022
    Ondanks sportieve houding is dit voor mij een heel comfortabele fiets, mits een klein aanpassing aan de handgrepen.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Geoffrey,
    Marke
    03 Feb 2022
    Topfiets,wel spijtig dat er geen standaart op kan das wel een minpunt
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Carla,
    Amsterdam
    03 Feb 2022
    Heb de C4st nu vanaf begin januari. Hij fietst heerlijk, design is prachtig, maar vind het verzet niet prettig. Vind hem niet hard genoeg fietsen, kom tot 23-24km met krachtig trappen.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Ward,
    Edegem
    02 Feb 2022
    Ge-wel-dig! Ik zou het direct opnieuw doen! Niet alleen omwille van de al zalige fiets, want wat hebben ze dit goed voor elkaar bij Cowboy! Maar de totaalbeleving, is echt fantastisch! Geweldige service, geweldige levering (moet gezegd worden, online zie je heel veel negatieve reviews - maar mijn fiets werd nog voor de afgesproken datum geleverd. Als het goed is moet het ook gezegd worden 😉), en natuurlijk de geweldige Cowboy fiets!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Alain,
    Ixelles-Elsene
    31 Jan 2022
    Met deze fiets rij je zoals met een gewone fiets. Je fiets heel natuurlijk
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Griet,
    Antwerp
    28 Jan 2022
    Ik ben zeer tevreden van de cowboy st4. Online besteld en goed op de hoogte gehouden ivm de productie en levering. Levering op de afgesproken dag met alle tools en handleidingen bij. Stuur rechtzetten, pedalen opschroeven, batterij opladen en activeren. Het is een plezier om mee te fietsen. Trekt vlot op, goede zithouding, een wendbare lichte fiets. Persoonlijk mag het verstek iets groter zijn. Na een zoektocht toch een passend ART2 ringslot gevonden waarbij de batterij nog verwijderd kan worden. Kortom zalig om mee rond te cruisen. PS bij gebruik van onderstaande link, korting bij aankoop van je nieuwe cowboy! share.cowboy.com/r/grietp
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Michel,
    Hoofddorp
    27 Jan 2022
    Fietst heerlijk soepel, mag misschien iets geveerd worden.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Els,
    Hasselt
    26 Jan 2022
    Mooi model,eenvoud in uitvoering en gebruik!
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★★
    Willem,
    Mechelen
    21 Jan 2022
    Prachtige fiets Rijd zeer soepel in’t verkeer Het bereik van 70 km vind ik te weinig
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Rinke,
    Beveren
    19 Jan 2022
    Ik heb het stuur verhoogd omdat ik de fiets te laag vind zitten. Het is een vrij sportieve fiets, te sportief voor een gewone stadsfiets vind ik.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Maaike,
    Amsterdam
    16 Jan 2022
    Fantastische fiets, mooi ontwerp 😃
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jeroen,
    Bottrop
    12 Jan 2022
    Tijdens de aanbiedingsprijs toegeslagen bij Cowboy yihaa. Je krijgt een zeer mooi afgewerkt fiets (geen zichtbare lasnaden, kabels goed verwerkt), rijervaring is zeer dynamisch sportief hier moet je wel van houden. Ik gebruik deze als 3e fiets en als citycruiser echt een verrijking in een heuvelachtig stad als Essen(DE). Ook de app werk goed, wel een keer met een lege batterij gestaan dus plan dat goed.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Kaj,
    Amsterdam
    10 Jan 2022
    Fietst erg lekker, ziet er super uit, uitneembare batterij is super en is relatief makkelijk in elkaar te zetten. Vindt het stuur persoonlijk wat laag en jammer dat de batterij niet heel lang mee gaat. Grootste minpunt vind ik dat je wel erg veel mee moet trappen en maar 1 stand ondersteuning hebt.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Mark,
    Berkel en Rodenrijs
    09 Jan 2022
    Wat een ziek heerlijke fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Maarten,
    Delfzijl
    07 Jan 2022
    Erg mooie en fijne fiets, bijna iedereen die hem ziet vind hem gaaf !
    Cowboy 3
  • ★★★★
    René,
    Amersfoort
    06 Jan 2022
    Geen slot (zie van moof ),geen Standaard
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Martin,
    Emmen
    06 Jan 2022
    Fijne fiets, goede acceleratie. Voor een goede houding is het wel aan te bevelen om het stuur iets te verhogen.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Tom,
    Aalst
    28 Dec 2021
    Heerlijk design. En een unieke fietservaring.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Brent,
    Ixelles-Elsene
    28 Dec 2021
    Ik ben op zich zeer tevreden van de fiets, hij biedt een zeer intuïtieve rij-ervaring en rijdt dus zeer fijn. Alleen de capaciteit van de batterij is wat teleurstellend (met de eerste laadbeurt slechts een 40km kunnen rijden, weliswaar in koud weer en korte ritten, maar toch). Een verbeterde batterij en mooiere inbegrepen optionele accessoires (je moet ze toch installeren om in orde te zijn) zouden een meerwaarde betekenen. Maar op zich echt een fijne fiets. Ik heb overigens een circular gekocht: niets aan te zien, dus ook aan te raden!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Hilde,
    Grobbendonk
    23 Dec 2021
    De fiets is superlicht. Heel vlot om mee te rijden. Geen gedoe met versnellingen. Je fietst zoals met gewone fiets maar dan met ondersteuning.
    Cowboy 4 ST
  • ★★★★
    Serge,
    Lier
    17 Dec 2021
    Hele mooie designfiets, na een maandje ben ik tevreden van de aankoop. Ik gebruik de fiets voor een korte afstand woon-werk verkeer. De verlichting aan de voorzijde van de fiets is ontoereikend; je zal ermee gezien worden doch als fietser heb je er in de duisternis niets aan. Het meegeleverde lampje om op het stuur te plaatsen doet het mooie design oneer aan.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Miguel,
    Rotterdam
    23 Nov 2021
    Mooie fiets en prettige verzet.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Nicolas,
    Lier
    18 Nov 2021
    Fiets was bij levering in goede conditie, niets op aan te merken. Enkel de batterij laat veel te wensen over. Over een afstand van 12km speel ik gemiddeld 30% batterij kwijt. Ik heb de fiets nu bijna 3 maanden. Ik denk niet dat ik al meer dan 40km heb gedaan met een volle batterij. Verder zeer tevreden van de manier van fietsen en ondersteuning, alleen jammer dat het belangrijkste onderdeel (bij woon-werkverkeer) niet naar behoren werkt.
    Cowboy 2
  • ★★★★★
    Michael,
    Schilde
    17 Nov 2021
    Zalig om te fietsten met een fiets van cowboy. Ik heb op een maand tijd bijna 600km gereden, en ik moet eerlijk toegeven het waren 600 heerlijke kilometers. Fiets is zeer wendbaar en licht in gebruik.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Aviva,
    Amsterdam
    16 Nov 2021
    De trapondersteuning zonder schakelen en achterwielaandrijving maakt de fiets ideaal voor de stad. Je wisselt hoog en laag tempo gemakkelijk af en trekt snel op. De welkomsttekst in de app is een leuke bijkomstigheid!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Bart,
    Tessenderlo
    15 Nov 2021
    Mijn eerste elektrische fiets. En wat voor eentje! Smooth rijden met stijl!!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Mathijs,
    The Hague
    10 Nov 2021
    De ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. Harder rijden, dan de maximale ondersteuningssnelheid is ook mogelijk. Zelfs fietsen zonder accu of ondersteuning is goed te doen.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    kurt,
    Antwerp
    08 Nov 2021
    Een geweldige fiets, rijdt lekker en super stabiel. De fiets voelt zich thuis in de stad en voor korte ritten is hij zeer comfortabel. Als enige puntje mis ik wat ondersteuning op langere rechte stukken, d
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gilles,
    Wijnegem
    06 Nov 2021
    Eenvoud. Simpel. Intuïtief. Super.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Carola,
    Zoetermeer
    30 Oct 2021
    Kun je de ap niet in meerdere talen instellen
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Guido,
    Amsterdam
    19 Oct 2021
    Fiets heerlijk. Kom van de vanmoof af, maar de Cowboy 3 fiets veel natuurlijker!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Merel,
    Amsterdam
    13 Oct 2021
    Gebruiksvriendelijk
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Josefien,
    Keerbergen
    12 Oct 2021
    Snelle levering. Gebruik fiets voor woon-werk en rijdt vlot. Is licht in gebruik. Zelf wat accessoires aan toegevoegd zoals fietsstandaard (pekkel) en fietszak. Fijn om meer en meer een andere Cowboy fiets te zien rondrijden.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Bert,
    Teteringen
    28 Sep 2021
    Eenvoudig, onderhoudsvriendelijk, heerlijk om te rijden!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Danny,
    Breendonk
    26 Sep 2021
    zalig fietsen, iedereen vindt hem fantastisch
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Peter,
    Jette
    17 Sep 2021
    Batterij is al stuk geweest , heb wel een andere gekregen in garantie . Kan fiets ook soms niet afzetten met smartphone.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jonathan,
    Autre-Eglise
    17 Sep 2021
    Beste. Ik fiets elke dag 34 km voor woon werkverkeer ik heb een auto maar met fiets vergoeding en geen diesel te vergieten kan ik al veel meer sparen onlangs al die kilometer kom ik nooit bezweet toe op het werk het is een echte aanrader voor de prijs heb je een super goeie fiets terug
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Jurgen,
    Deurne
    15 Sep 2021
    Aangename, strakke fiets. Plezier om dagelijks mee naar het werk te rijden. Niemand is perfect zo ook mijn cowboy niet. Maar gelukkige is er de vlotte helpdesk die het probleem zo snel als mogelijk proberen op te lossen. Nog geen minuut spijt van mijn aankoop.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Richard,
    Gennep
    08 Sep 2021
    Vanwege; geen optionele onderdelen als, verstelbaar stuur of zadel, standaard een 9 anders een 10. Prachtige fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Karl,
    Schoten
    07 Sep 2021
    Superfiets, alleen jammer dat een paar wettelijke of praktische elementen niet opgelost kunnen worden zonder de looks te schaden. Ik denk hierbij o.a. aan wielreflectoren en reflectoren voor en achter.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Thiberiu,
    Ghent
    07 Sep 2021
    Lichte, mooie fiets. Zeer tevreden van.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Mathias,
    Ligny
    06 Sep 2021
    De Cowboy staat garant voor een vlotte en aangename rijervaring. Ik gebruik de fiets voor mijn woon-werkverplaatsing in een stedelijke omgeving en daar leent hij zich perfect toe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hennie,
    Utrecht
    05 Sep 2021
    Zeer goede en soepele ondersteuning over het hele bereik.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Ton,
    Amsterdam
    30 Aug 2021
    erg degelijke fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hannes,
    Ixelles-Elsene
    21 Aug 2021
    Heerlijke e-bike, super vloeiend en intuïtief rijden, prachtig design, bijhorende app en software ... De basis is er en is tip-top in orde. Hier en daar kun je zelf nog wat upgraden zonder afbreuk te doen aan het design (handvatten, reflectoren, smartphone-houder, bagagerek, ...). Voor langere afstanden was het leuk geweest om boven de 25km/u ook trapondersteuning te krijgen, maar gezien de wetgeving in de EU is dit niet toegestaan. Heel tevreden met mijn aankoop!
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Michael,
    Amsterdam
    18 Aug 2021
    Goeie fiets, service mbt de fiets is goed. De contact mogelijkheden zijn wel erg slecht, evenals de beloofde dingen bij het aanbevelen van een vriend. Ik heb nu de eerste aanbeveling binnen, dan krijg je een regenjasje. Echter zijn er alleen de maten M en L. Ik zelf heb een XL / XXL nodig. Als je dit dan aangeeft dan zeggen ze heel simpel dat je pech hebt. Beloof de klant dan niks als je het beloofde product niet kunt leveren.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jos,
    Bilzen
    13 Aug 2021
    Voldoet aan alle wensen en presteert optimaal !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Stefan,
    Essen
    12 Aug 2021
    Robuust en degelijk.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jeffrey,
    Aabenraa
    05 Aug 2021
    Fijne fiets om mee te fietsen, rijdt snel weg en je kunt ook makkelijk met iemand mee fietsen zonder electrische fiets. Nadeel je rijdt zeer snel 25/ 27 km als je harder wil voel je steeds een weerstand logisch maar is wel wennen
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Erik,
    Waalwijk
    02 Aug 2021
    Fantastische fiets, zeer aangename en natuurlijke trapondersteuning, en je mag gezien worden onderweg!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Hanno,
    Amsterdam
    01 Aug 2021
    De lichten gaan niet automatisch aan en uit, er zit geen geïntegreerd slot in )zoals bij VanMoof), stuur(pen) is te laag, geen standaard en ook geen bevestigingsmogelijkheid voor een standaard.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Walter,
    Emmen
    01 Aug 2021
    Zit lekker, rijdt soepel, heerlijk kickstart vanuit stilstand
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Aimee,
    Amstelveen
    31 Jul 2021
    Fiets rijdt fenomenaal en het design is prachtig
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Hidde,
    Amsterdam
    29 Jul 2021
    Hij ziet er mooi uit. Werkt oké. Heb soms het idee dat de ondersteuning niet goed werkt. Of hij valt regelmatig uit
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Hans,
    Brussels
    29 Jul 2021
    Ik ben tevreden
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Marco,
    Ridderkerk
    26 Jul 2021
    Fietst heerlijk en geruisloos, helaas lang wachten op de levering. Accu na 1x opladen kapot, wel gelijk vervangen door nieuwe.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Frank,
    Naaldwijk
    26 Jul 2021
    Mooie fiets. De fiets fietst goed. Wel heb ik de stuurpen verhoogd. Hierdoor zit ik niet zo erg naar voren. De auto unlock werkt helaas niet goed met mijn telefoon. De trapondersteuning voelt erg natuurlijk aan. Via de site cowboy.tools accessoires aangeschaft om de fiets compleet te maken.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Jan,
    Rotterdam
    26 Jul 2021
    Ik ben tevreden
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Pieter,
    Woluwe-Saint-Lambert
    26 Jul 2021
    Batterij heeft speling waardoor ondersteuning soms wegvalt
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Guy,
    Antwerp
    26 Jul 2021
    leuke mooie fiets ,ideaal voor in de stad
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Dick,
    Amsterdam
    25 Jul 2021
    De Cowboy 3 is standaard uit de doos niet erg comfortabel, maar met een beter zadel, verende zadelpen en een verhoging van de stuurpen is het een geweldige fiets die uitnodigt om ermee op pad te gaan. Wat een fijne trapondersteuning! De routes die de App berekend zijn vaak verrassend goed en mooi.
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Frans,
    Veenendaal
    25 Jul 2021
    De grootte van de fiets en daarmee ook de houding op de fiets, waardoor ik meteen een goede klik ermee had. Een erg progressieve houding waarbij je dus objectief aan het verkeer dus deelneemt. Ook wel interessant is dat je toch veel meer looks met je fiets ermee hebt.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Herman,
    Halle
    24 Jul 2021
    De cowboy 3 is een zalige stadsfiets. Helemaal tevreden, alles zoals het hoort. Geleverd met alles erop en eraan .. zelfs de sleuteltjes als gereedschap, reflectors en extra verlichting. Geen klachten, geen aanpassingen nodig. Uit de macht der gewoonte zette ik er wel klikpedalen op. Als senior hier in het heuvelachtige Pajottenland zou extra power nuttig zijn. Daarvoor is het dan wachten op versie 4…
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Jurgen,
    Assebroek
    24 Jul 2021
    Perfect wat ik wilde ! Sportieve fiets met prachtig design !
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Werner,
    Brussels
    23 Jul 2021
    Het is fantastisch rijden met de Cowboy en daarbij nog een zeer mooie fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Johan,
    Amsterdam
    21 Jul 2021
    Mooi design, fietst voortreffelijk en natuurlijk.
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Sam,
    Ghent
    21 Jul 2021
    Het is echt leuk rijden met de fiets. 1 minder punt vind ik dat er niet automatisch een slot is opgemonteerd. Nu heb ik een krypronite slot maar bij oneffenheden op de weg maakt dit wel wat lawaai
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Erik,
    Enschede
    18 Jul 2021
    Anders dan anders dat maakt deze fiets speciaal!
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Guykes,
    Aalst
    16 Jul 2021
    Ondersteuning tot 26a 27 km/u is wat weinig 😉
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Wim,
    Deinze
    16 Jul 2021
    Rijdt soepel, licht gewicht, afwerkingskwaliteit, mooie fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Gert,
    Wetteren
    16 Jul 2021
    Niets om over op te merken.
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Tim,
    Grez-Doiceau
    16 Jul 2021
    Great bike, v1 maar jammer dat ik de verzekering niet bij jullie kan nemen
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Kees,
    Maarssen
    15 Jul 2021
    Heerlijke fiets, vlot en een prachtige verschijning
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Dennis,
    Arnhem
    15 Jul 2021
    De fiets een C1, bevalt prima. Alleen spijt dat de ofroad optie is verwijderd en niet terug geplaatst kan worden. Zal uitleggen waarom: wanneer je in een mooi tempo de pedalen rondtrapt dan zit je constant tegen net wel en net geen ondersteuning aan. Dat voelt dan feitelijk alsof de fiets actief ingrijpt en afremt. Een iets kleiner en iets groter achter overbrenging zou dit probleem oplossen. Of een aardige medewerker bij Cowboy die de ofroad optie weer herstelt natuurlijk. Afwerking van de fiets is perfect!
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Hieronymus,
    Eeklo
    13 Jul 2021
    Voldoende trapondersteuning licht in gewicht en moderne uitstraling
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Harry,
    Beuningen
    11 Jul 2021
    Goede snelle fiets, acceleratie is net mijn Tesla,
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Jelle,
    The Hague
    10 Jul 2021
    Natuurlijke fietservaring
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Erik,
    Amsterdam
    07 Jul 2021
    Super fiets. Enkel het zadel is voor mij veel te hard. Daarom een ander zadel gekocht. Stuurpen vervangen. Stuur te laag. Heb ook spatborden laten monteren. IVM het weer in Nederland een absolute must. Verder fiets de Cowboy fantastisch.
    Cowboy 1
  • ★★★★★
    Erwin,
    Amsterdam
    05 Jul 2021
    Opvallend strak design; Weggewerkte kabels en in frame geïntegreerde verlichting. Je ziet nauwelijks dat het een elektrische fiets is. De motor ondersteund wanneer je het nodig hebt, waardoor je zonder moeite een helling kan pakken en tegenwind kan rijden. Kortom een Feestje! om mee te rijden!!
    Cowboy 3
  • ★★★★
    Peter,
    Beverwijk
    05 Jul 2021
    De fiets is echt geweldig . We hebben 95 op een dag gefietst en dat hebben we nog nooit gedaan. Enige min puntje is dat je wel erg voorover zit . Maar daar wordt aan gewerkt
    Cowboy 1
  • ★★★★
    Gerrit,
    Erpe
    01 Jul 2021
    Plezant om mee te rijden maar doordat ik tochwel een veelfietser ben en mijn basissnelheid daardoor regelmatig uitkomt boven de wettelijke 25/h voor e-bikes stuit ik regelmatig op deze wettelijke grens Wat er toe leid dat ik op de weerstand vd de motor en de tandwielen bots En daardoor valt de ondersteuning weg meer dan ik dacht
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Robbe,
    Antwerp
    29 Jun 2021
    Aangename fiets
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Philip,
    Blankenberge
    29 Jun 2021
    Sportieve elektrische rijervaring
    Cowboy 3
  • ★★★★★
    Rob,
    Rotterdam
    14 Jun 2021
    Aangenaam fietsen, geen onnodige poespas: gewoon fietsen zoals fietsen bedoeld is 😎
    Cowboy 3

Instagram Facebook Twitter YouTube